UKUPNO PROIZVODA: 43

Previous123Next

Mašine za pranje čaša i sudova

 • Mašine za pranje čaša i sudova sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima ,koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe svih naših kupaca.

  Mašine za pranje čaša

  Mašine za pranje čaša i tanjira

  Mašine za pranje kuhinjskog posuđa

  Linije za pranje

  Dodatna oprema

  Profesionalne mašine za pranje čaša i sudova, kao i linije za pranje sa dodatnom opremom sa velikim osvrtom na smanjenje troškova. Kvalitetne, dugotrajne i elegantnog izgleda sa vrhunskim performansama, lake za održavanje i korišćenje.

  Pogodne za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima, kafeterijama, pekarama, barovima, poslastičarnicama) ,supermarketima ,vojnim kantinama ,avionima ,školama ,bolnicama  i brodovima.

  Peru i čiste posuđe različitih oblika i veličina, čak i najneobičnijih (koje su specifične za luksuzne restorane), jako zaprljano posuđe od krvi, masti, mesnih ostataka, korpe i plehove koji se koriste u pekarskoj i prehrambenoj industriji.

  Obezbeđuju visoko higijenske standarde i konstantne temperature kao i međunarodne sertifikate za kvalitet.

  Ove mašine i linije za pranje se odlikuju vrhunskom izradom od kvalitetnog inox-a sa mogućnošću izbora standardne ili elektronske kontrole. Dimenzije sa velikim rasponom, dopuštaju pranje različitog posuđa i korpi uz nisku potrošnju vode i energije. U standardnu opremu uključene su korpe u zavisnosti od izbora modela. Mašine za poliranje i sušenje čaša i escajga kao dodatna oprema.

   

brendovi