UKUPNO PROIZVODA: 5

Poluautomatski aparati za espresso kafu

  • Poluautomatski aparati za espresso kafu, to jest italijanski espresso. Imaju dugu istoriju u Italiji, što je doprinelo da od tradicionalnih kafe aparata se razviju u moderne. Izrađeni od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova.

    Široka paleta profesionalnih poluautomatskih aparata za espresso kafu sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija, kapaciteta, poluautomatskim funkcija i opcionim mogućnostima koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

    Poluautomatski aparati za espresso kafu dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata ( hotela, restorana , barova, kafića, kafiterija, poslastičarnica, picerija), gde ima potreba za dobrom šoljom espresso kafe (kratke, duge), cappuccina i čaja.

  • Pogodni za prostore gde je veliki promet, odnosno gde je potrebno pripremiti veliki broj napitaka sa kafe aparata u kratkom vremenskom intervalu sa nepromenjenom aromom.

brendovi