UKUPNO PROIZVODA: 37

Previous12Next

Aparati i mlinovi za espresso kafu

 • Aparati i mlinovi za espresso kafu,to jest italijanski espresso. Imaju dugu istoriju u Italiji, što je doprinelo da od tradicionalnih kafe aparata i mlinova se razviju u moderne.

  Automatski aparati za espresso kafu

  Poluautomatski aparati za espresso kafu

  Mlinovi za espresso kafu

  Aparati i mlinovi za firme i domaćinstva

  Aparati i mlinovi za espresso kafu izrađeni od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova.

  Široka paleta profesionalnih aparata za espresso kafu (automatskih i poluautomatskih) sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija, kapaciteta, funkcija i opcionih mogućnosti, koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

  Dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata (hotela, restorana, barova, kafića, kafiterija, poslastičarnica, picerija), poslovnih prostora, domaćinstava i drugih prostora gde ima potrebe za dobrom šoljom espresso kafe (kratke, duge), cappuccina i čaja.

  Široka paleta mlinovi za espresso kafu (manualnih, automatskih) sa različitim perfomansama. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala (inox-a i plastike). Dostupni u više boja, dimenzija, kapaciteta. Opremljeni sa kontrolnom tablom (digitalnom, automatskom, poluautomatskom ili manualnom).

brendovi