UKUPNO PROIZVODA: 32

Previous12Next

Ledomati

 • Ledomati i depoziti za led sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca.

  Ledomati za šuplju ugostiteljsku kocku

  Ledomati za punu ugostiteljsku kocku

  Ledomati za ljuspast led

  Depoziti za led

  Ledomati i depoziti za led izrađeni od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja.Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu.

  Široka paleta profesionalnih ledomata sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija ,kapaciteta ,vrsta hlađenja ( vazdušno i vodeno ) koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

  Profesionalni ledomati proizvode kocke leda različitih dimenzija i strukture (punu i šuplju kocku ,ljuspast led ). Proizvode kocke leda pogodne za hlađenje pića (koktela, gaziranih i žestokih pića, prirodnih sokova), hrane i svega drugog za čim postoji potreba da se hladi. Dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata (hotela ,restorana ,barova ,kafića).

brendovi