UKUPNO PROIZVODA: 54

Previous123Next

Ledomati

 • Ledomati i depoziti za led sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca.

  Ledomati za šuplju ugostiteljsku kocku

  Ledomati za punu ugostiteljsku kocku

  Ledomati za ljuspast led

 • Ledomati za ostale vrste kocki

  Depoziti za led

  Ledomati i depoziti za led izrađeni od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja.Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu.

  Široka paleta profesionalnih ledomata sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija ,kapaciteta ,vrsta hlađenja ( vazdušno i vodeno ) koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

  Profesionalni ledomati proizvode kocke leda različitih dimenzija i strukture (punu, šuplju i,modularnu kocku,kocku tipa "nugget ice"i "mojo ice", ljuspast led ). Pogodne za hlađenje pića (koktela, gaziranih i žestokih pića, prirodnih sokova), svežih namirnica  i svega drugog za čim postoji potreba da se hladi.

 • Dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata ( hotela ,restorana ,barova ,kafića ), spa centara, farmaceutske i prehrambene industrije.

brendovi