UKUPNO PROIZVODA: 22

Previous12Next
 • Pastakukeri i banje marije sa najnovijim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca.

  Stone

  Serija 700

  Topli sto

  Termička kolica

  Profesionalni pastakukeri i banje marije izrađeni od visoko kvaletitnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lakše i brže održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu.

  Kvalitetni, dugotrajni sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija, kapaciteta i funkcija koja ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

  Profesionalni pastakukeri i banje marije stone ,mobilne sa različitom strukturom (od inox-a i drveta) dizajnirani za opremanje profesionalnih ugostiteljskih objekata ( hotela, restorana, objekata brze hrane ) i drugih prostora gde postoji potreba za kuvanjem špageta ,testenina ili održavanje temperature pripremljene hrane (banje marije, topli sto i kolica za posluživanje).

brendovi