UKUPNO PROIZVODA: 151

Previous12345678Next

Termička oprema

 • Termička oprema sa najnovijim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca.

  Šporeti

  Roštilji

  Pastakukeri, banjemarije i SOUS VIDE aparati

  Friteze

  Konvektomati

  Pica peći

 • Pekarske peći

 • Izložbene tople vitrine i uređaji

 • Topli stolovi
 • Termička oprema izrađena od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja.Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lakše i brže održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova.

  Kvalitetna, dugotrajna profesionalna oprema sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupna u više različitih dimenzija, kapaciteta, izvora energije (struja ,gas ), funkcija koja ispunjava različite zahteve kupaca. Proizvedena u skladu sa visokim standardima i kvalitetom. Pogodna za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima) i drugim prostorima gde postoji potreba za termičkom opremom.

  Široka paleta proizvoda od šporeta dizajniranih za pripremu – pečenje različitih vrsta hrane, roštilja za suvo pečenje ili prženje povrća i mesa na ulju, pastakukera za kuvanje testenine ,banjemarije (bagnomaria) za održavanje temperature pripremljene hrane, SOUS VIDE aparat ,friteze za prženje povrća (pomfrita) i mesa ,konvektomata za pečenje različitih vrsta hrane uz različita podešavanja ( temperature, vlažnosti, vremena, programa), pica peći za pečenje sveže pripremljene i smrznute pice,pekarske peći za pečenje hleba, peciva, izložbene tople vitrine i uređaja za izlaganje, ormana i stolovi  za grejanje hrane i tanjira ,aparata za grejanje hrane i distribuciju toplih napitaka i brzo kuvanje.

brendovi