UKUPNO PROIZVODA: 127

Previous1234567Next

Rashladna oprema

 • Rashladna oprema sa najnovijim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca.

  Vertikalni profesionalni frižideri

  Vitrine za vino

  Izložbene vitrine

  Hladni stolovi

  Vitrine za kolače

 • Šok komore

  Aparati za sladoled

  Vitrine za sladoled

 • Rashladna komore

 • Rashladna oprema profesionalna izrađene od visoko kvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova.

  Kvalitetna, dugotrajna oprema sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupna rashladna oprema u više različitih dimenzija, kapaciteta, funkcija koja ispunjava različite zahteve kupaca.Proizvedena u skladu sa visokim standardima i kvalitetom. Pogodna za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima) i drugim objektima gde postoji potreba za rashladnom opremom.

  Široka paleta proizvoda od vertikalnih profesionalnih frižidera za čuvanje hrane na određenim temperaturama minusnim i plusnim kao i rashladnih komora za čuvanje veće količine namernica, šok komore za brzo hlađenje i zamrzavanje ,vitrina za vino sa mono i dualnom temperaturom, izložbenih vitrine za kolače ,hladna jela koja omogućavaju bolju preglednost proizvoda, hladnih stolova minusnih i plusnih za čuvanje prehrambenih proizvoda i pića, vitrine za sladoled , aparata za sladoled i rashladnih komora  .

brendovi