UKUPNO PROIZVODA: 5

Mašine za pranje kuhinjskog posuđa

 • Mašine za pranje kuhinjskog posuđa sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima ,koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe svih naših kupaca.

  Profesionalne mašine za pranje kuhinjskog crnog posuđa sa osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu. Kvalitetne, dugotrajne i elegantnog izgleda sa vrhunskim performansama, lake za održavanje i korišćenje.

  Pogodne za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima, pekarama, barovima), vojnim kantinama, školama ,bolnicama.

  Obezbeđuje visoko higijenske standarde i konstantne temperature kao i međunarodne sertifikate za kvalitet.

  Mašine za pranje kuhinjskog posuđa, snažne i efikasne mašine velikog kapaciteta malih dimenzija. Više elektronskih programa koji omogućavaju uklanjaje nečistoća iz mašine. Veliki izbor opcionih rešenja za poboljšanje rada vaše mašine (kao što je TR- povrat toplote i uštedu energije ). Omogućava idealnu čistoću vašeg crnog posuđa (šerpi, daski, plehova). Odlikuju se vrhunskom izradom od kvalitetnog inox-a .Dimenzije sa velikim rasponom, dopuštaju pranje različitog posuđa uz nisku potrošnju vode i energije.

   

   

brendovi