UKUPNO PROIZVODA: 8

Mašine za pranje čaša

  • Mašine za pranje čaša sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima ,koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe svih naših kupaca.

    Profesionalne mašine za pranje čaša sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu. Kvalitetne, dugotrajne i elegantnog izgleda sa vrhunskim performansama, lake za održavanje i korišćenje.

    Pogodne za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima,pekarama, barovima), školama, bolnicama. Peru i čiste čaše različitih oblika i veličina, čak i najneobičnijih (tako uobičajenih u luksuznim restoranima).

    Obezbeđuje visoko higijenske standarde i konstantne temperature kao i međunarodne sertifikate za kvalitet.

    Mašina za pranje čaša ,više ciklusa u kratkom vremenskom intervalu .Rezultat ovih mašina, čaše su kristalno čiste .Korpe za čaše i escajg su standardna oprema i pumpica za sjaj. Dodatna oprema u širokom rasponu (depurator, pumpica za deterđžent, komplet za izbacivanje vode ). Odlikuju se vrhunskom izradom od kvalitetnog inox-a sa mogućnošću izbora standardne ili elektronske kontrole. Dimenzije sa velikim rasponom, dopuštaju pranje uz nisku potrošnju vode i energije.

brendovi