UKUPNO PROIZVODA: 8

Mašine za pranje čaša i tanjira

  • Mašine za pranje čaša i tanjira sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima ,koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe svih naših kupaca.

    Profesionalne mašine za pranje čaša i tanjira sa osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu. Kvalitetne, dugotrajne i elegantnog izgleda sa vrhunskim performansama, lake za održavanje i korišćenje.

    Pogodne za korišćenje u ugostiteljskim objektima (hotelima, restoranima, pekarama, barovima), školama, bolnicama. Peru i čiste čaše i tanjire različitih oblika i veličina, čak i najneobičnijih (specifične za luksuzne restorane) i jako zaprljane tanjire.

    Obezbeđuje visoko higijenske standarde i konstantne temperature kao i međunarodne sertifikate za kvalitet.

    Mašine za pranje čaša i tanjira ,snažne sa stalnom temperaturom pranja koja omogućava da se uklone sve nečistoće. Više programa pranja i velikom izborom opcionih rešenja za poboljšanje rada vaše mašine. Odlikuju se vrhunskom izradom od kvalitetnog inox-a sa mogućnošću izbora standardne ili elektronske kontrole. Dimenzije sa velikim rasponom, dopuštaju pranje različitih čaša i tanjira uz nisku potrošnju vode i energije.

brendovi