UKUPNO PROIZVODA: 3

  • Automatski aparati za espresso kafu, to jest italijanski espresso. Imaju dugu istoriju u Italiji, što je doprinelo da od tradicionalnih kafe aparata se razviju u moderne. Izrađeni od visoko kvaletitnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe i lako i brzo održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova.

    Široka paleta profesionalnih automatskih aparata za espresso kafu sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupne u više različitih dimenzija, kapaciteta, automatskim funkcija i opcionih mogućnosti koji ispunjavaju različite zahteve kupaca.Proizvedene u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

    Automatski aparati za espresso kafu dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata ( hotela, restorana, barova, kafića, kafiterija, poslastičarnica, picerija), gde ima potreba za dobrom šoljom espresso kafe (kratke, duge), cappuccina i čaja.

  • Preporučljivo za prostore gde je veliki promet, odnosno gde je potrebno pripremiti veliki broj napitaka sa kafe aparata u kratkom vremenskom intervalu sa nepromenjenom aromom .

brendovi