UKUPNO PROIZVODA: 138

Profesionalna kuhinjska oprema

 • Profesionalna kuhinjska oprema sa najnovijim tehničkim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca .

  Uređaji za obradu mesa

  Uređaji za obradu testa

  Uređaji za obradu povrća

  Stoni izložbeni aparati i uređaji

  Mašine za sečenje hleba –hleboreznice

  Mikrotalasne peći i salamanderi

  Sterilizatori noževa

  Disipatori

  Profesionalna kuhinjska oprema izrađene od visokokvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radi, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanja.

  Široka paleta modela sa odličnim performansama i elegantnim dizajnom. Dostupna u više različitih dimenzija, kapaciteta, funkcija i struktura koja ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedena po standardima koji garantuju bezbednost i profilisana za hranu.

  Dizajnirana za opremanje profesionalnih kuhinja u ugostiteljskim objekata i drugim prostorima gde postoji potreba za kuhinjskom opremom. Pogodna za obradu mesa (sečenje, mlevenje, pakovanje), testa (mešanje, delenje, oblikovanje, formatiranje), povrća (ljuštenje i pranje),seckanja mocarela, izlaganje hrane i pića, sečenje hleba, odmrzavanje i grejanje hrane, sterilizaciju noževa i eliminaciju organskog otpada.

brendovi