O nama - Profesionalna oprema za ugostiteljstvo - Bago d.o.o.

Predstavljamo Vam naše preduzeće Bago d.o.o. kao i asortiman naših proizvoda u nadi da ćemo Vam na taj način pomoći da opremite Vaš objekat savremenom i izuzetno kvalitetnom profesionalnom ugostiteljskom opremom.

Naše preduzeće "Bago" d.o.o. već dugi niz godina uspešno posluje sa vodećim italijanskim proizvođačima profesionalne ugostiteljske opreme, sitnog inventara, toplih napitaka i espresso kafe. Imamo veliko iskustvo u opremanju svih vrsta objekata, s obzirom na to da smo do sada opremili veliki broj ne samo ugostiteljskih objekata, već i pekara, poslastičarnica, mesara, supermarketa, kao i različitih ustanova.

Aparati za espresso kafu, ledomati, aparati za domaćinstvo, samoposlužni aparati i sva profesionalna ugostiteljska oprema, samo su deo širokog asortimana kojim raspolažemo.

Trudimo se da naša usluga bude brza i kvalitetna, zbog čega smo organizovali sopstveni prevoz robe iz fabrika u Italiji. Takođe, imamo i vozni park koji čine automobili, dostavna, servisna i prezentaciona vozila, tako da smo u mogućnosti da klijentima dostavimo svu traženu robu i profesionalnu ugostiteljsku opremu.

Osim toga, naše preduzeće ima sopstveni servis koji pruža usluge našim klijentima u kratkom vremenskom periodu.

Uvođenje HACCP sistema prirodan je korak na putu poverenja i pouzdanosti prema našim klijentima.

Kako bismo mogli da izađemo u susret svim zahtevima tržišta obezbedili smo i veliki magacin rezervnih delova za uređaje koji su u ponudi preduzeća.

Trudimo se da obezbedimo svakodnevno prisustvo terenskih komercijalista kod poslovnih partnera u cilju prezentacije i pružanja usluga konsaltinga, tako da imamo predstavništva u Beogradu i Nišu, a u planu je otvaranje predstavništva i u Novom Sadu.

Prilikom uvoza ugostiteljske opreme pratimo kretanja na svetskom tržištu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu tehničkih unapređenja, u nameri da našim kupcima obezbedimo ugostiteljsku opremu koja po izgledu i kvalitetu odoleva izazovima 21. veka.

Kafa i topli napici

Osim izloženog Bago d.o.o. uvozi i vrši distribuciju espresso kafe Amigos koja ima dobar kvalitet, a istovremeno nisku cenu. Takođe, u ponudi je i italijanska espresso kafa FORTE, koja je izuzetnog kvaliteta što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti.

Pored toga u ponudi preduzeća je i topla čokolada FORTE u šest različitih ukusa i to crna, lešnik, bela, narandža, amaretto i love potion chok. Izuzetan ukus pruža zadovoljstvo velikom broju zadovoljnih potrošača, ali i vlasnicima restorana i kafića koji je imaju u ponudi.

Osim toga, Bago d.o.o u ponudi ima i široku paletu visokokvalitetnih MILFORD čajeva.

S poštovanjem,

BAGO d.o.o.

brendovi