Sistem menadžmenta OHSAS 18001:2007


Bago doo primenjuje sistem menadžmenta koji je u skladu sa zahtevima standarda OHSAS 18001-2007 Standard OHSAS 18001 (Occupational Health & Safety Assessment Series) je standard koji definiše zahteve za sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu. Zaštita zdravlja na radu je namenjena or

Sistem menadžmenta EN ISO 14001-2004


Bago doo primenjuje sistem menadžmenta koji je u skladu sa zahtevima standarda  EN ISO 14001-2004 ISO 14001 definiše zahteve za upravljanje zaštitom životne sredine. Ispunjavanje ovih zahteva je potrebno dokumentovati kako bi postojao dokaz o poštovanju standarda i o efikasnom radu u skladu sa standa

Sistem kvaliteta ISO 9001-2008


Bago doo je uveo i sertifikovao standard ISO 9001-2008 sistem menadžmenta kvaliteta. ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama. Sistem kvaliteta je

U skladu sa trendovima - lavaboi od inoksa sa upravljanjem pomocu kolena!


U skladu sa dobrom higijenskom praksom i HACCP pravilima, kod pranja ruku u profesionalnim kuhinjama, u restoranima, pekarama i drugim ugostiteljskim objektima trebalo bi izbegavati kontakt ruku sa slavinama zbog prenošenja bakterija. Idealno rešenje je lavabo kod kojeg se protok vode reguliše kolenom. Imamo vi&scaro

Bago uvodi HACCP svojim klijentima i partnerima


Poštovani prijatelji i partneri, Svima nama koji se bavimo ugostiteljstvom i srodnim delatnostima poznato je da je od nedavno propisana zakonska obaveza uvođenja sistema za analizu opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka ili popularno zvanog hasap odnosno HACCP. Ovu obavezu propisalo je Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, &sc

Slobodno preuzimanje dokumentacije potrebne za uvodjenje HACCP - a


Razmena znanja, iskustava i informacija je uvek korisna. Zbog toga smo i Vama učinili dostupnom dokumentaciju potrebnu za postavljanje HACCP sistema.--------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- Ovo je samo početak i primer kako napraviti plan higijenskog održavanja prostor

brendovi